Salg, installasjon, service, fukttest og tilstandsrapport

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Har du opplevd å glemme å tømme tanken etter sesongen og kommet tilbake til en tank som ser slik ut og med flere liter vann over hele gulvet? Ikke bare foringer du kvaliteten i konstruksjonen men vogna di vil samtidig oppleve skader som kan bli uopprettelige etter bare noen få år. En vogn til 300.000kr kan brått tape 200.000 kr i verdi ved at en slik skade oppstår og ikke blir skikkelig utbedret i etterkant.

Spar deg for trøbbel eller skap deg gode trygge rutiner for både vedlikehold, kontroll og tømming.

Det finnes et alternativ

Unngå frostskader med Kronings reservetank i rustfritt stål!

Reservetanken fra Kronings har 6 liter kapasitet i forhold til Truma sin i plast som har 5 liter. Denne tanken skal også tømmes om vinteren, men den er mye sterkere enn modellen laget i plast så du reduser risikoen for frostskader med opptil 80%. Du unngår også plastikksmak i vannet.

Tanken passer i vognens originale system. Varmeelement, isoleringskappe, slanger og skruehull passer helt identisk med plastbeholderen så det trengs ingen modifikasjoner.

Priser

Komplett ombytte av tank inkl nye ventiler, pakninger og slangeklemmer:

Vi legger også om varmluften fra truma sentralvarmen slik at luften fortsetter men da forbi og ikke igjennom tanken. Har du behov for å bruke Truma varmovn på gass for å varme opp vannet mens du er på veien må du bruke plast versjonen.

Ta kontakt for Pris

(transport tilkommer med 5,- pr km tur/retur målt fra Oslo, eller drop innom vårt kontor på Hvam, Skjetten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop