Salg, installasjon, service, fukttest og tilstandsrapport

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

BOOK EN TIME
Husk og les all informasjon som gjelder tider, levering og drop-off hos oss på Hvam.

Utfør testen før det er for sent

Fukttest

Fukttest Priser Campingvogn + Bobil m/Alkove
Bil/Vogn opptil 550 = 1.499,-
Bil/Vogn opptil 750 = 1.749,-

Fukttest Priser Bobil (uten alkove)
opptil 550cm = 1.499,-
opptil 750cm = 1.699,-

Etter testen er utført får du et dokument på e-post du kan bruke ved salg eller legge i servicemappen din. 

Gasstest

Tar du fukttest og gasstest hos oss kan du få begge deler som pakkepris til kun 2390,-
(+eventuell slangebytte) 

Drop-In Easy

Vi tar dropin kunder hos oss på Olavsgård øst for Oslo. Bestill en dag på telefon. Vi kan oftest ta din vogn/bobil på dagen om den blir levert oss kvelden før eller tidlig på morgenen. Vi tar din enhet da ila dagen i tidsrommet 10 – 18. Dette er vårt rimeligste alternativ.  

Drop-In VIP

Vi gir deg muligheten til å komme til et gitt tidsrom som vi kaller en «tidsslott» eks 10-12. I det tidsrommet blir arbeidet utført. Om du venter her eller går deg en tur er helt valgfritt. Ved å velge fritt går du foran andre i køen og blir prioritert. Passer for deg med dårlig tid. 
Tillegg + 249,-

Priser utkjøring ved oppdrag utført hos deg
Inntil 20 km 350,-

Inntil 60 km 650,-

Inntil 100 km 800,-
Inntil 140 km 1100,-

 

Vi tar forbehold om retten til å endre dato hvis reiseavstand mellom jobb A og jobb B vil hindre hverandre. 

Tilstandsrapport

Vi tilbyr to ulike rapporter litt avhengig av hva du trenger den til. Så ønsker du å tiltrekke deg kjøpere fra en større del av landet som vil slippe å «gamble» med å reise en bomtur for å se / kjøpe så er dette en enkel måte for å få bedre pris for objektet du selger enn en som ikke har disse papirene ved salg. 

 

Tilstandsrapport 
Her går vi igjennom det meste av vogna/bobilen og tester alt av ordinære komponenter, gass, vann, skaper, dører, lys m.m. Denne kan brukes for å underbygge standen på vogna. 

Bil/Vogn opptil 400 = 1299,-
Bil/Vogn opptil 500 = 1.499,-
Bil/Vogn opptil 600 = 1.699,-
Bil/Vogn opptil 750 = 1.999,-

 

Tilstandsrapport 

Dette krever at vogn/bil har tilkoblet gass, vann på tanken, batteri som funker. Ved merarbeid for å kartlegge dette f.eks ved flatt batteri eller tom tank tilkommer et merarbeidstillegg på 350,- kr pr påbegynte 15min. 

 

 

Vårsjekken

Vårsjekken er for deg som trenger en litt mindre komplisert rapport å ikke skal selge vogna men kun gjøre den klar for eget bruk før sesong.

 

Vi gjør det samme som ved fukttest, gasstest og tilstandsrapport standard men vi utarbeider ikke en like kompleks rapport. 

 

Samtidig kan vi her gjøre diverse tillegg som bytte av gasslange, installere alarmeer, bytte regulator, pærer, fjerne flekker og mye mer. Se utvalget under på Andre tjenester.

 

Pris for vårsjekk 4999,- alle størrelser opptil 720 + eventuelle andre tjenester.

info om Drop-In Easy

Levering

Du leverer du bare vognen på et eller annet tidspunkt som passer deg fra klokken 21:00 kvelden før eller samme dag men før ditt valgte tidspunkt på Hvamsvingen 16, 2013 Skjetten og parkerer den på dropsone A/B eller C som er rundt bygget. Husk og ta ned 1 av de bakerste støttebena.

Arbeidet blir utført mellom 08.00 og 18.00. Det er viktig og huske at tidene du bestiller på er kun ledige «slots» for dagen og ikke tiden vi vil utføre arbeidet på. Det kan derfor bli noe venting om du velger Drop-In Easy. Hvis du ikke kan droppe av og komme tilbake igjen anbefaler vi at du bestiller en bestemt time på en bestemt dag.

 

Kort fortalt kan du parkere vogn eller bobil på et ledig sted tilsvarende plassen på bilde. 

 

Viktig

Vognen må låses med draglås og nøkkel til KUN vognen (ikke låsen) legges i vårt nøkkelinnkast. Vi anbefaler og ikke ha store verdier inne i vognen om den leveres på natten, vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader og tyveri som måtte oppstå ved parkering på vår tomt som er åpen for alle.

 

Når den er ferdig

Når testen og arbeidet er ferdig får du en SMS med betalingslenke. Rapporten blir sendt på sms så fort betalingen er utført. Vi utleverer ingen rapporter før betalingen er gjort. Du kan når som helst den dagen hente vognen men senest 21:00

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop